2opinion

Πλεονεκτήματα της αρθροπλαστικής με την τεχνική μας

  1. Επέμβαση χωρίς γενική αναισθησία (εφόσον δεν υπάρχει αντένδειξη).
  2. Επέμβαση διάρκειας 30-40 λεπτών (επέμβαση με μικρό αντίκτυπο στον οργανισμό).
  3. Ατραυματική και αναίμακτη προσπέλαση:
    1. Δεν τραυματίζονται οι μυς
    2. Δεν υπάρχει μετεγχειρητική αιμορραγία
    3. Δεν απαιτείται χρονικό διάστημα επούλωσης από την συρραφή των μυών, όπως με παλαιότερες τεχνικές και προσπελάσεις
    4. Το ίδιο απόγευμα ο ασθενής περπατάει.
  4. Χρήση ρομποτικού μηχανήματος: τοποθέτηση των υλικών με ακρίβεια δεκάτου του χιλιοστού (0,1mm) και της 1 μοίρας. Αυτό με τη σειρά του βοηθάει στην μακροχρόνια επιβίωση των προθέσεων (μοσχευμάτων) για πολλές δεκαετίες. Το ρομπότ εξασφαλίζει την απόλυτα ακριβή τοποθέτηση των υλικών με αντικειμενικό τρόπο.
  5. Απόλυτα προσωποποιημένη επέμβαση: ο ασθενής κατά την εισαγωγή του την προηγούμενη ημέρα, πραγματοποιεί όλες τις εξετάσεις αίματος, εξέταση από καρδιολόγους και αναισθησιολόγους, αλλά επίσης και ειδικές απεικονιστικές εξετάσεις του σκελετού ώστε να σχεδιαστεί μια επέμβαση και να πάρουμε μετρήσεις ειδικά για αυτόν (tailor-made).
  6. Χρησιμοποίηση των καλύτερων υλικών και ορθοπεδικών εταιρειών(USAZimmerBiomet, USAJohnson and Johnson) και υλικών όπως χρωμιοκοβάλτιο και κεραμικό. H χρησιμοποίηση αυτών των υλικών εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη του ασθενή και του χειρουργού σε υλικά που χρησιμοποιούνται από δεκαετίες, με τον πιο τελευταίο σχεδιασμό και την πιο πρόσφατη τεχνολογία που υπάρχει παγκοσμίως.
  7. Σε περίπτωση που επιλεχθεί, υπάρχει η δυνατότητα του πιο πρόσφατου και τεχνολογικά προηγμένου πολυαιθυλένιου εμβαπτισμένου σε Βιταμίνη Ε που προσδίδει την μεγαλύτερη αντοχή για νέους ασθενείς και ακόμη πιο μακροβιότερη επιβίωση.
  8. Επέμβαση πάντασύμφωνα με πρωτόκολλα fast-track, δηλαδή: αναίμακτη επέμβαση,χωρίς παροχετεύσεις και λοιπά «σωληνάκια» που αυξάνουν το κίνδυνο λοίμωξης, με άμεση κινητοποίηση και με εξιτήριο την επόμενη μέρα. Περπάτημα με Π για 2-3 ημέρες και κατόπιν περπάτημα με μια πατερίτσα για 7-10 ημέρες.
  9. Ανώδυνη τεχνική με ειδική μετεγχειρητική αναλγησία με ειδικά παυσίπονα μέσω ενός αυτοκόλλητου στο μπράτσο του ασθενή.
Click to play video
Click to play video
Click to play video
Click to play video
Click to play video
Click to play video
Click to play video
Click to play video
Click to play video